Thursday, April 22, 2010

ADAKAH KERJA KITA TELAH BERJAYA? Gambar ini telah membuktikannya..


Sahabat sekelian, gambar ini menceritakan yang gerak kerja kita telah mencapai kejayaan cuma memerlukan sedikit masa dan kerja bagi menghapuskan UMNO APCO dari bumi kita. UMNO bukan Pembela kita, pembela kita bukan kawan Yahudi, Pembela kita bukan penghianat Islam..ayuh sahabat kita tingkatkan usaha, tunggu kedatangan kami.....Allahu Akhbar......

P094 : Gambar bukti Sokongan kepada BN semakin merudum

Empat keping gambar yang dirakamkan ketika ceramah oleh Ali Rostam mengesahkan kenyataan Muhyiddin yang mengatakan sokongan kepada BN semakin meningkat..


Sokongan kepada BN semakin meningkat, kata Muhyiddin

HULU SELANGOR, 22 April —Timbalan Perdana Menteri Tan Sri Muhyiddin Yassin berkata sokongan terhadap Barisan Nasional pada pilihan raya kecil kerusi Parlimen Hulu Selangor Ahad ini semakin meningkat.

“Saya dah lama di Hulu Selangor. Dapat lihat makin ramai yang sokong BN. Malam ini hadir lebih 500 orang, “ katanya ketika berucap di Rumah Umno Johor di Batang Kali malam ini.Kalau dengar kat TV dialah yang ramainya. Tengok ramai ke tu?
Macam ini punya ceramah kata makin meningkat buat letih susun bangku ajeini hanya budak yang tidak layak mengundiSatu peningkatan yang melintang, bukan mendadak lagi

Kredit gambar dari Anak Sungai Derhaka dan kekanda ayid-manjaddawajada

No comments: