Monday, April 19, 2010

Hah!!! Memang Sah Zaid Ibrahim Kaki Wisky Tegar!


Maka berbondong-bondonglah penyokong Umno berkunjung ke blog ‘kaki kencing’ ni setelah dijanjikan pendedahan paling ‘mengemparkan’ tentang calon PR di Hulu Selangor. Berseronoklah mereka semua dengan pendedahan ‘tukang karut’ ni dengan gambar Zaid memegang botol wisky berjenama jack daniels.
Tukang-tukang komen pun dengan nada Melayu-Apconya memuji tuan rumah dan 120% percaya dengan pendedahan eksklusif ‘gambar’ kat bawah ni.
Cuba pulak kita tengok gambar yang ini. Bayangkan tahap pemilik blog yang seronok mengencing penyokong Umno di blognya. Dah terang lagi bersuluh tuan empunya dan penyokong Umno ni tak pernah berubah nak jadi pandai.
Patut pun Tun Mahathir kata Umno sekarang ni membusuk dah sampai ke usus, maknanya satu badan dah bau hanyir termasuklah penyokong dan kebanyakkan bloggernya sekali.
Lepas ni kita tunggu pulak baki 8 keping gambar dan satu video 8 minit yang dikatakan melibatkan ‘3 pemimpin pkr’ dalam keadaan yang cukup ‘memalukan’ yang belum didedahkan dalam blog Gerakan Anti PKR.
Selamat menunggu ‘Pembohongan‘ dari pencacai dulu, kini dan selamanya.

dicopy paste dari http://best1of4.wordpress.com/

No comments: