Sunday, May 2, 2010

POLIS!!! Rakyat Malaysia bukan puak BAJU MERAH Thai....

Monday, May 3, 2010

Oleh: Wan Ji


Salah satu angkara kemafiaan Zionis APCO

Berita Pertama;

Seorang pelajar kolej cedera malam tadi kerana didakwa ditendang oleh seorang anggota polis yang menyerbu program belia anjuran kerajaan negeri Selangor di Dataran Shah Alam. (Sila Klik)

Berita kedua:

Menteri Dalam Negeri Datuk Seri Hishammuddin Tun Hussein mahu rakyat lebih bersikap adil terhadap polis dan tidak berterusan membuat andaian buruk terhadap pasukan berkenaan. (Sila Klik)

KOMEN:

Macam mana rakyat nak bersikap adil dengan polis, kalau Polis bertindak macam Mafia. berita di malaysia dua tiga menjak ini, memperlihatkan Malaysia seperti negara cowboy, atau seperti negara gangster. Berita pembunuhan dan tembak menembak menjadi seperti biasa.

Dari mana datangnya senjata api ini?

Mungkin ini angkara penjenayah dalam Negara. Tetapi, dari mana penjenayah itu ambil senjata Api? Sudah pasti, senjata Api itu datang dari luar negara. Jika datang dari luar negara, melalui mana senjata Api itu dimasukkan ke dalam negara?

Apakah dalam negara ini, tidak ada sempadan? apakah sempadan negara ini tidak dijaga oleh KASTAM? tidak ada kastam? itu mengarut, sebab terbukti Kastam itu wujud. Peliknya, kenapa senjata api ini boleh masuk juga dalam negara? jawapannya adalah, RASUAH.. RASUAH.. RASUAH..

Negara Malaysia bukan negara yang selamat lagi untuk diduduki. UMNO/BN memerintah telah terbukti tidak berjaya. Kerajaan UMNO/BN wajib di tukar demi keselamatan Rakyat dalam negara.

Mungkin orang-orang UMNO/BN/APCO yang bodoh-bodoh tidak sedar lagi, melainkan kalau yang kena tembak itu anak, bapa, ibu, isteri atau orang yang ada kaitan rapat dengan keluarga mereka... cit bodoh betul orang UMNO/BN/APCO ni....

rakan : http://lpdn28.blogspot.com

No comments: